O podjetju

Opis podjetja


V 25-letih obstoja in s stalnim vlaganjem v znanje, zaloge in nove rešitve, je podjetje TEVE Ptuj rastlo in se ravzilo v vodilno podjejte na področju trženja strojnih elementov: ležajev, tesnil, sklopk, jermenov, verig.

V teh letih smo skrbno izbrali dobavitelje, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Naš visoko kvalificiran, fleksibilen ter inovativen kader vam svetuje tako po komercialni, kakor tudi po tehnični plati.

Naše ključne prednosti na trgih so obsežna zaloga, konkurenčne cene, hitra odzivnost in usmerjenost k iskanju najboljše rešitve, glede na razpoložljive vire. Z moderno komunikacijsko tehnologijo vam pomagamo optimirati vaše procese in s tem znižat stroške.

Tako smo tekom let pridobili neprecenljive izkušnje z našimi partnerji in gradili odnose zaupanja, zanesljivosti in spoštovanja. Zagotavljamo vam tudi servis v različnih obsegih, vendar izključno s skf-ovimi strokovnjaki. S tem zagotavljamo vrhunsko kvaliteto, kakor tudi ekspeditivnost. Organiziramo tudi izobraževanja v našem izobraževalnem centru, ali pa na vaši lokaciji.

Leta 2010 smo uvedli tudi nov program in sicer tehnične preglede z moderno stezo za motorna vozila in priklopna vozila, kjer vam nudimo vse od tehničnega pregleda, registracijo, kakor tudi zavarovanja vozil.

Nahajamo se na Ptuju, kjer imamo poleg poslovnih prostorov tudi skladišče, maloprodajo, veleprodajo in objekt za opravljanje tehničnih pregledov vozil.