skf lezaji
skf lezaji
skf lezaji
skf lezaji
skf lezaji

Prodajni program SKF

Ležaji, enote in ohišja


SKF je vodilno svetovno podjetje za načrtovanje in proizvodnjo kotalnih in drsnih ležajev. SKF proizvaja tudi raznovrstne ležajne enote in ohišja.


Ležaji


SKF proizvaja vse vrste krogličnih in valjčnih ležajev. Številni so na voljo v eni od štirih SKF kategorij izvedbe:

  • SKF standard
  • SKF Explorer
  • SKF energijsko varčni
  • SKF precizni

Na voljo je tudi širok asortiman drsnih ležajev, zglobnih glav in puš. Ponujamo obsežne različice oblik in materialov omenjenih ležajev.


Enote


SKF ležajne enote po navadi vključujejo ležaj, tesnilo, mast in mehanizem za pritrditev na gred. Enote so vnaprej sestavljene in prilagojene v tovarni. Te enote, pripravljene za montažo, so na voljo s krogličnimi ali valjčnimi ležaji. Poleg navadnih enot iz jekla nudi SKF več standardiziranih izdelkov, ki so namenjeni posameznim industrijam - na primer prehrambena in farmacevtska industrija, kjer je potrebna uporaba posebnih materialov, masti, tesnil in ohišij.


Ohišja


SKF zagotavlja visoke zmogljivosti delovanja ležajev tako, da oblikuje in razvija celotno linijo visoko zmogljivih ohišij in tesnil za ohišja. SKF ohišja in tesnila so znana po visoki kakovosti in vzdržljivosti. Poleg edinstvene oblike, ki poenostavlja montažo, uravnavo in mazanje, so ohišja SKF natančno izdelana, tako da vgrajeni SKF ležaji zdržijo polno življensko dobo.


Obiščite tabele izdelkov za ležaje, enote in ohišja.


Katalogi