mehatronika
mehatronika
mehatronika
mehatronika

Prodajni program SKF

MehatronikaSKF produkti iz mehatronike združujejo znanje in napredek sistemov za linearno gibanje (krogličnih in planetniih vreten) ter linearnih in tirnih vodil.


Sistemi za linearni pogon navadno za pretvorbo krožnega gibanja v linearno uprabljajo vretena . Temu pogoju je zadoščeno z našimi visoko učinkovitimi pogonskimi izdelki: miniaturna in velika valjana kroglična vretena, brušena kroglična vretena in različne izvedbe planetnih vreten.

SKF rešitve za mazanje segajo od specializiranih masti do naprednih mazalnih sistemov. Integrirane rešitve za mazanje kombinirajo naše znanje na področju ležajev, tesnil in nadzora delovanja z našim znanjem na področju tribologije - znanosti trenj, obrabe in mazanja.

Drugi del Mehatronike predstavljajo linearna in tirna vodila. Ključni know-how iz tega področja je usmerjen na iskanje najustreznejših sistemov vodil, ki zagotavljajo potrebno natančnost, trdnost in pozicijo po ustrezni ceni. Za zagotovitev najboljše izbire za vaše potrebe vključuje naš nabor izdelkov linearne kroglične ležaje, precizna in tirna vodila ter pozicionirne sisteme.

Katalogi