magnetni sistemi
magnetni sistemi
magnetni sistemi

Prodajni program SKF

Magnetni sistemi


Vrtenje brez stika


Od leta 1976 ter od ustanovitve podružnice S2M je SKF ponosen na svoj vodilni položaj na področju aktivnih magnetnih ležajev in permanentnih magnetnih tehnologij z visokimi hitrostmi za elektromotorje.

Rešitve z magnetnimi sistemi SKF ponujajo visoko hitrost, izjemno zanesljivost in neprekosljivo energijsko učinkovitost.

SKF je vodilno svetovno podjetje na področju razvoja, proizvodnje in prodaje aktivnih magnetnih ležajev in motorjev z visokimi hitrostmi. Tehnologija SKF je uporabljena v številnih aplikacijah.

Poleg tega več kot 120.000 turbo molekularnih vakuumskih črpalk (uporabnih predvsem v industriji polprevodnikov) uporablja SKF magnetne sistemske komponente.

Prav tako je več kot 700 turbo strojev s SKF magnetnimi ležaji v uporabi v industriji zemeljskega plina, od proizvodne do distribucijske verige. V družbi SKF so se prav tako kot prvi razvili magnetni ležaji za prve centrifugalne kompresorje za zemeljski plin, ki se nahajajo neposredno na morskem dnu.

Z vami želimo deliti svojo strast do tehnologije in obetavne priložnosti, ki jih ta nudi tako različnim industrijskim okoljem.

SKF je pripravljen, da vam pomaga s prvorazrednimi izdelki in storitvami, intelektualnimi sredstvi in vizijo, ki vam bo omogočala inovacije in prispevala k vašem uspehu.