Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  Enote s krogličnimi ležaji

  Enote s krogličnimi ležaji
  Zaradi svoje vsestranskosti in stroškovne učinkovitosti so kroglične ležajne enote običajno uporabljene v številnih industrijskih aplikacijah.

  Enote krogličnih ležajev so sestavljene iz Y ležaja, nameščenega v ohišju. Vstavljen ležaj je kroglični ležaj z izbočeno zunanjo površino in podaljšanim notranjim obročem, ki vključuje mehanizem za zaklepanje enote na gred.

  SKF sortiment ponuja široko paleto enot z različnimi oblikami ohišja in ležaji z uporabo različnih načinov zaklepanja. Vključuje enote po ISO standardih, severnoameriške standarde in japonske industrijske standarde (JIS). Enote s krogličnimi ležaji lahko sprejmejo zmerno začetno poravnavo, vendar običajno ne dovoljujejo osnega premika 
  0
  Prijava / Registracija