Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  O-ringi

  O obroči in povratni obroči

  O-obroči so ena najpogostejših rešitev za tesnjenje. Podjetje SKF dobavlja O-obroče v široki paleti velikosti in različnih materialov, zaradi česar so primerni za najrazličnejše delovne pogoje in uporabo. Enostavne so za namestitev in omogočajo preprosto in stroškovno učinkovito zasnovo ohišja tesnil.

  O-obroči ohranjajo kontaktno silo tesnjenja z radialno ali osno deformacijo v ohišju tesnila med dvema komponentama stroja. Najpomembnejša merila, ki vplivajo na najvišji obratovalni tlak, pri katerem je mogoče uporabiti O-obroče pri statičnem radialnem tesnjenju, so:
  • ekstruzijska vrzel
  • material
  • zatesnjena tekočina
  • temperatura
  V posebnih pogojih obstaja tveganje za iztiskanje vrzeli. Rezervni obroči preprečujejo iztiskanje O-obročev pri statičnem radialnem tesnjenju.

  O-obroči se uporabljajo v najrazličnejših aplikacijah, ki zapirajo različne medije. Ta razdelek se osredotoča na tesnilne sisteme hidravličnih cilindrov. Zato ta razdelek in podana priporočila veljajo za statično tesnjenje običajnih hidravličnih tekočin na osnovi mineralov.
  O-ringiO-ringi
  0
  Prijava / Registracija