Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  OK Sklopke

  OK Sklopke
  Pri uporabi sklopk OK za povezave gredi se izkoristi metoda močnega vbrizgavanja olja.
  Priprava gredi je preprosta. Brez ključavnice za stroj, brez zožitve in potisnega obroča. Pri pritrditvi sklopke OK tanka notranja rokavka s koničnim zunanjim premerom drsi na gred. Na notranji rokav se prilega debel zunanji rokav z ujemljivo koničeno notranjo površino. Navadno mineralno olje se nato vbrizga med rokave. Vgrajen hidravlični priključek vodi zunanji rokav navzgor po konusu notranjega tulca.
   
  Ko je zunanji rokav dosegel končni položaj, se ustvari vmešavanje - tako, kot če bi se zunanji rokav segrel in skrčil. Toda toplota ni potrebna in sklopko je mogoče odstraniti tako enostavno, kot je bilo nameščeno.
   
  Ta močna uporaba trenja omogoča OK sklopki za prenos navora in osnih obremenitev po celotnem območju gredi. Na ključavnici ni dvigovalcev stresa. In brez tresenja, kadar obstajajo visoki udarni ali vzvratni tovori.
   
  Zelo velike sklopke, ki so jih prej lahko skrčili šele po segrevanju, je zdaj mogoče z OK vgraditi hladno.
  0
  Prijava / Registracija