Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  Izdelki iz ogljikovega jekla

  Izdelki iz ogljikovega jekla
  SKF Vibracon - serija Carbon Steel CS
  SKF Vibracon


  SKF Vibracon je držalo za montažo na stroje, ki se enostavno in natančno nastavi. Klet ima kotno razliko do 4 ° med strojem in pritrdilno podlago brez drage obdelave podlage ali dodatnega dela vgradnje zalog iz epoksidne smole. Zmožnost samoniveliranja v kombinaciji s funkcijo nastavitve višine odpravlja možnost mehkega stopala v proizvodni liniji skozi celoten življenjski cikel strojev.

  Nastavljiva kletka SKF Vibracon ima številne konfiguracije in materialne možnosti za zadovoljevanje tehničnih težav, saj so modeli iz ogljikovega jekla primerni za notranjo uporabo. Dodatki se dodajo na parne površine, ki zagotavljajo začetno zaščito pred in med namestitvijo ter preprečujejo zasego delov ob vrtenju. Izdelki zagotavljajo ekonomsko rešitev za okolju manj zahtevne aplikacije, hkrati pa zagotavljajo zanesljivo sekanje.
  SKF Vibracon je na voljo v različnih materialih, da zadovolji potrebe vaše aplikacije, tudi tiste v najzahtevnejših okoljih.
  • CS serija iz ogljikovega jekla
  • Površinsko obdelano ogljikovo jeklo serije CSTR
  • SS iz nerjavečega jekla
  • Površinsko obdelana legirana jekla nizkega profila serije ASTR
  0
  Prijava / Registracija