Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  Orodje za poravnavo gredi TKSA 51

  Orodje za poravnavo gredi TKSA 51
  Celovita in intuitivna poravnava gredi z uporabo tablic in pametnih telefonov

   
  Orodje za poravnavo gredi TKSA 51 zagotavlja visoko fleksibilnost merjenja in zmogljivost, ki je primerna za začetni nivo za strokovna opravila poravnave. To intuitivno orodje je zasnovano za delo z aplikacijami za poravnavo gredi na tabličnem računalniku ali pametnem telefonu in je preprosto za uporabo ter ne zahteva posebnega usposabljanja. Priloženi dodatki omogočajo uporabo TKSA 51 za široko paleto aplikacij za poravnavo, kot so motorji, pogoni, ventilatorji, črpalke, menjalniki in drugo. Mobilne aplikacije orodja vključujejo videoposnetke z vadnicami, ki operaterjem prikazujejo, kako natančno izvajati meritve.

  Prilagodljivost merjenja - Dobro znana tristranska meritev pridobi dodatno prožnost, saj se lahko meritve začnejo pod katerim koli kotom in zahtevajo skupno minimalno vrtenje le 40 stopinj. To omogoča operaterjem, da izvajajo poravnave aplikacij z omejenim prostorom.

  Samodejna poročila - Poročila o uskladitvi se ustvarijo samodejno in jih lahko prilagodite z opombami, sliko stroja in podpisom prek zaslona na dotik. Ta poročila je mogoče izvoziti v datoteke PDF in jih deliti z drugimi mobilnimi aplikacijami.

  Celovit in kompakten - Niz vključenih komponent, kot so magnetni nosilci in podaljški ter verige, povečujejo vsestranskost TKSA 51, a je kljub temu kompakten, lahek in enostaven za uporabo.
  • 3-D prikaz v živo - Ta funkcija omogoča intuitivno pozicioniranje glav za hitro merjenje poravnave in prikazuje v živo, ko je dosežena korekcija vodoravne / navpične poravnave. Aplikacija omogoča 3-D vrtenje navideznega motorja, da ustreza dejanskemu položaju stroja.
  • Nadomestilo motnje - Merilne vrednosti se sčasoma povprečijo, da se zagotovi natančnost ob prisotnosti vibracij ali drugih zunanjih motenj.
  • Na voljo tudi kot TKSA 51D2 z vključeno robustno industrijsko prikazovalno napravo in vnaprej nameščenimi aplikacijami.
  • TKSA 51 je na voljo v trdni torbi SKF
  • Na voljo je obsežna ponudba dodatne opreme.
  0
  Prijava / Registracija