Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  Površinsko obdelane čoke

  Površinsko obdelane čoke
  SKF Vibracon - površinsko obdelano ogljikovo jeklo serije CSTR

  Površinsko obdelane čoke (serija CSTR)

  SKF Vibracon je podstavek za montažo na stroje, ki se enostavno in natančno nastavi. Klet ima kotno razliko do 4 ° med strojem in pritrdilno podlago brez drage obdelave podlage ali dodatnega dela vgradnje zalog iz epoksidne smole. Zmožnost samoniveliranja v kombinaciji s funkcijo nastavitve višine odpravlja možnost mehkega stopala v proizvodni liniji skozi celoten življenjski cikel strojev.

  Številne naprave, v katerih se nalagajo skorje SKF Vibracon, najdemo v težkih, vlažnih in slanih podnebjih, kjer je priporočljiva zaščita pred korozijo. Za zadovoljevanje te potrebe je SKF preskušal različne rešitve, kar je povzročilo površinsko obdelano klet SKF Vibracon. Vsi deli so obdelani individualno, kar zagotavlja optimalen rezultat, dosledno kakovost in razširjene zmogljivosti proti koroziji.
  SKF Vibracon je na voljo v različnih materialih, da zadovolji potrebe vaše aplikacije, tudi v tistih, ki so najbolj ostri.
  • CS serija iz ogljikovega jekla
  • Površinsko obdelano ogljikovo jeklo serije CSTR
  • SS iz nerjavečega jekla
  • Površinsko obdelana legirana jekla nizkega profila serije ASTR
  0
  Prijava / Registracija