+386 2 787 10 10
info@teve.si

  Pogonska tehnika

  Pogonska tehnika
  Ustvarite svoje rešitve za prenos energije z našo široko paleto izdelkov, podprto z dolgoletnimi strokovnimi izkušnjami v industriji.
   
  Oblikovanje sistema za prenos energije in njegovo nemoteno delovanje brez donosnosti je zahteven izziv. Da bi vam pomagali izboljšati zmogljivost vrtljive opreme, imamo široko paleto izdelkov in podpornih storitev.
   
  Nudimo vam visoko kakovostne komponente za načrtovanje in vzdrževanje sistema za prenos električne energije na hiter način. Sem spadajo jermeni, verige, škripci, zobniki, sklopke, puše in pesta, plus vijaki in zatezni sistemi. Vsako lahko prilagodite svojim potrebam. Na voljo je tudi izbira ležajev, tesnil in maziv, ki vam ponujajo celoten spekter izdelkov iz enega samega vira.
   
  Vse te komponente so bile široko uporabljene za povečanje učinkovitosti stroja v aplikacijah za prenos moči, podprte s strokovnimi nasveti. Navedba preverjenih, kakovostnih izdelkov vodi do večje zanesljivosti, manjšega vzdrževanja in hitrejšega donosa naložbe. To prispeva k nižjim skupnim stroškom lastništva.
   
  Poleg tega vam paket inženirskih orodij - na primer kalkulatorji za jermen in verižni pogon - pomaga določiti natančno rešitev.
   
  Kliknite na povezave za jasen pregled vsake družine izdelkov, nato pa se potopite naprej, da izberete natančen izdelek, ki ga potrebujete.
  0