+386 2 787 10 10
info@teve.si

  Prenosni sistemi za spremljanje stanja

  Prenosni sistemi za spremljanje stanja
  Zbiralniki / analizatorji podatkov SKF Microlog


  Neponovljiva vsestranskost, zanesljivost in funkcionalnost so serijo zbiralnikov analizatorjev SKF Microlog postale najboljša izbira za prenosne, ročne nadzorne enote. Zasnovana za pomoč uporabnikom pri vzpostavljanju ali nadgradnji obstoječega programa za spremljanje stanja, ponudba vključuje instrumente, ki temeljijo na poti, ki delujejo z zmogljivimi programskimi sistemi za napovedovanje vzdrževanja SKF, in samostojne instrumente, ki ponujajo svetovanje na kraju samem in zmožnosti analize signalov.

  Najpomembnejša paleta ročnih zbiralcev podatkov in analizatorjev

  Analizatorji SKF Microlog analizirajo naloge, potrebne za izvajanje predvidevanja vzdrževanja vrtečih se strojev v neštetih panogah, kar olajša zbiranje, analizo, uporabo in skupno rabo podatkov o stanju stroja. Mikroskopski analizatorji SKF so certificirani za uporabo na nevarnih območjih, za katere so potrebni certifikati razreda I, oddelka 2 ali ATEX cone 2.

  Zajem podatkov iz različnih virov

  SKF Microlog analizatorji samodejno zbirajo dinamične (vibracijske) in statične (procesne) meritve iz skoraj katerega koli vira, vključno z:
  • Ročni merilniki pospeška
  • Magnetno vgrajeni merilniki pospeška
  • Stalno nameščeni vibracijski senzorji
  • Sistemi za spletno spremljanje
  Meritve temperature lahko zbirate tudi z brezkontaktnim infrardečim senzorjem ali s kontaktno sondo. Ne glede na to, ali se vaš program spremljanja stanja šele začne ali prehaja na naslednjo raven, lahko SKF Microlog serija opravi vse naloge, potrebne za vzdrževanje širokega spektra vrtljivih strojev.
  0