02 787 10 10
info@teve.si

  Stroj in materiali za izdelavo tesnil na zahtevo

  Stroj in materiali za izdelavo tesnil na zahtevo
  Rešitev SKF SEAL JET koncept lastnih strojno obdelanih tesnil SKF deluje za distributerje in jim omogoča, da tesnila po meri izdelajo v pravem profilu in dimenzijah tesnila, takoj na mestu njihovega obrata.

  Distributerji lahko zmanjšajo stroške ravnanja z zalogami in naročilom (ni potrebe po zalogah enojnih / majhnih prostornin) in povečajo splošno razpoložljivost ponujenih rešitev za tesnjenje, vključno s standardnimi profili v nestandardnih dimenzijah.

  Stroj SKF SEAL JET DD, ki vsebuje lastniško programsko opremo in visoko natančna orodja za rezanje, uporablja tehnologijo Computer Numerical Control (CNC), da pravočasno pravočasno strojno zatesni in široko paleto SKF rešitev za tesnjenje in profilov zlahka doseže osebje trgovine - brez potrebe po profesionalnem upravljavcu, dragih kalupov, orodij ali obsežnega znanja o inženirskem inženiringu.

  Tehnična in prodajna podpora SKF omogoča distributerjem dostop do celotnega portfelja tesnil SKF po meri in standardnih rešitev za tesnjenje.

  Bodite pred časom, ko stranke potrebujejo pečat hitro - izdelajte pečate v nekaj minutah, namesto da bi čakali na dobavo

  Z revolucionarnim obdelovalnim sistemom SKF SEAL JET DD lahko izdelate tesnila v nekaj minutah namesto čakalnih dni za dobavo. Tako se lahko odzovete z večjo hitrostjo in okretnostjo, ko vaša stranka hitro potrebuje tesnila. Bodite pred rokom z novim SKF SEAL JET DD.

  Razširite svojo storitev, ne da bi širili svoje skladišče

  Zdaj lahko pečate, ki jih potrebujejo stranke, v nekaj minutah izdelate. V celoti lahko premislite svoj skladiščni prostor. Poleg tega prihranite ure in dneve čakanja na dobave, novi SKF

  Obdelovalni sistem SEAL JET DD osvobodi skladiščni prostor. Z močjo, da naredite 80% vseh pečatov v majhnih količinah, lahko nadgradite svojo storitev ob zmanjšanju prostora za shranjevanje.
  0
  Prijava / Registracija