Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  Tesnila palic in odbojnikov

  Tesnila palic in odbojnikov
  Sistemi za tesnjenje palic

  Tesnila palice in odbojnika vzdržujejo tesnilni kontakt v drsnem gibanju med glavo valja in batom. Sistem za tesnjenje palic je lahko odvisno od uporabe sestavljen iz tesnila palice in odbojnika ali samo tesnila. Sistemi tesnjenja palic za uporabo v težkih pogojih običajno sestavljajo kombinacijo obeh vrst tesnil, medtem ko je varovalno tesnilo nameščeno med tesnilom palice in batom v glavi valja. Tesnila palice določajo toleranco za premer palice d.
   
  Tesnilne palice poleg funkcije tesnjenja zagotavljajo tudi tanko mazalno folijo na batni palici, ki maže same sebe in tesnila brisalcev. Mazivo zavira tudi korozijo površine bata. Vendar mora biti mazalna folija dovolj tanka, da se med povratnim hodom vrne v valj.
   
  Izbira profilov in materialov za sistem tesnjenja palic je zapletena naloga, ob upoštevanju vseh možnih izvedb jeklenk in meril za uporabo. SKF dobavlja tesnila palic in puferjev v več različnih profilih in v široki paleti materialov, serij in velikosti, zaradi česar so primerni za najrazličnejše delovne pogoje in uporabo.
  0
  Prijava / Registracija