Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  Tesnila za brisanje - brisalci

  Tesnila za brisanje - brisalci
  Hidravlični cilindri delujejo v različnih področjih uporabe in okoljskih pogojih, vključno z izpostavljenostjo prahu, naplavinam ali zunanjim vremenskim vplivom. Da bi preprečili vstop teh onesnaževalcev v sklop jeklenke in hidravlični sistem, so na zunanji strani glave valja nameščeni tesnilni brisalci (znani tudi kot strgala, odstranjevalniki ali tesnila praha)

  Tesnila brisalcev vzdržujejo tesnilni stik na batu, ko je oprema stacionarna (statično, brez pomičnega gibanja palice) in v uporabi (dinamična, pomična palica), medtem ko toleranco za premer palice d določa tesnilo palice.

  Pomembno je tudi zunanje statično tesnjenje tesnila brisalca znotraj ohišja, da se prepreči, da bi vlaga ali delci vstopili na zunanjo stran tesnila brisalca.
  0
  Prijava / Registracija