+386 2 787 10 10
info@teve.si

  Vijaki in zatezni sistemi

  Vijaki in zatezni sistemi
  Monolitni 8-napenjalni obroč. Z hidravličnim napenjanjem zmanjšajte izpad strojev.

  V vzdrževanju je čas denar. Če pa osnovna opravila, kot je zatezanje vijakov, niso izvedena pravilno, lahko to pri montaži vijakov pripelje do okvare. Temu se lahko izognemo z našimi hidravličnimi napenjalnimi sistemi, ki na vijake uporabljajo natančne sile zategovanja. Uporabljajo visoko silo brez torzijskih napetosti ali trenja, vendar z visoko natančnostjo in ponovljivostjo. Hidravlični napenjalci so na voljo za vse, od standardnih vijakov do posebnih aplikacij.
   
  Napetostni sistemi se pogosto uporabljajo na različnih območjih, kot so parne turbine in ladijski propelerji. Za obe aplikaciji imamo posebne izdelke. V parnih turbinah naši sistemi Cold Tight zmanjšujejo čas izpadov vsakič, ko se parna turbina odpre ali zapre. Izogne ​​se potrebi po dolgih obdobjih ohlajanja. Prav tako uporaba naše metode vbrizgavanja olja na hidravlične obroče in propelerske matice poenostavlja in pospešuje namestitev in demontažo propelerjev z gredi.
   
  Razvili smo tudi našo ponudbo vijakov Supergrip, ki jih je enostavno namestiti in odstraniti. Uporabljajo se za povezovanje vrtljivih prirobnic.
   
  Če želite iskati izdelek, kliknite gumb »Spletni katalog« in v spustnem meniju izberite izdelek.

  Lastnosti
  • Hidravlično napenjanje uporablja natančne zatezne sile na vijake
  • Sistemi so na voljo za široko paleto vijačnih sklopov
  • Sistemi Cold Tight zmanjšajo čas izpada vsakič, ko se parna turbina odpre ali zapre
  Prednosti
  • Vsi sistemi skrajšajo čas vzdrževanja
  • Hidravlično napenjanje poveča natančnost in ponovljivost
  • Supergrip vijake je enostavno namestiti in odstraniti
  0