02 787 10 10
info@teve.si

  Vijaki Supergrip

  Vijaki Supergrip
  OKBS - Vijaki Supergrip. Na vijak sklopke je bila uporabljena enaka napredna zasnova OK Spojk. Vijaki Supergrip predstavljajo „kvantni preskok“ izboljšane tehnologije za povezovanje vrtljivih prirobnic. V službi - na kopnem in na morju - zagotavljajo zmogljivosti, ki podpirajo trditev, da so boljši od vseh drugih priključnih vijakov, ki so na voljo na trgu.
   
  Pred pritrdilnimi vijaki Supergrip je bilo treba nameščene vijake namestiti s klopom. Sledilo je zamudno honiranje lukenj in brušenje vijakov. Tudi z izboljšanimi tehnološkimi metodami namestitve vijakov je težko doseči vmešavanje motenj. Po vsaki montaži in obnavljanju površine ostane majhna vrzel, kar povečuje možnost neenakomernega poravnave in poznejšega polaganja standardnih čepov. Sčasoma je treba sornike zamenjati. Z vrzeljo se poveča tveganje zdrsa pri zdrsu ob preobremenitvi, kar povzroči morebitne težave pri uravnoteženju.

  Vijak Supergrip odpravlja te težave. Vijaki Supergrip so odlična rešitev za povezovanje prirobničnih sklopk. V primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi sistemi je vijake Supergrip veliko lažje namestiti in odstraniti. Vijaki se vstavijo in odstranijo ročno in z zavojem, kar odpravi tveganje za napad. Vijak je hidravlično razširjen in privit v vijak sklopke, z uporabo nabora prenosnih orodij. Odpravlja se potreba po nadzemnem žerjavi in ​​zamudno vrtanje vijakov. Ko so luknje predhodno nameščene v linijo, ni potrebe po nadaljnjem navijanju ali vrtanju lukenj. Zato uporaba vijakov Supergrip odpravlja negotovost glede dolžine izpadov, potrebnih za odstranjevanje in namestitev vijakov ob izklopih. Stroški se zmanjšajo, dolžina prihodnjih izpadov pa se znatno zmanjša.

  Metodo vbrizgavanja olja za odstranjevanje vijakov za večkratno uporabo je uvedel SKF. Ta tehnologija, ki izvira iz Švedske, temelji na skoraj pol stoletja izkušenj na področju inženiringa in izdelave sklopk za morski trg, od konca sedemdesetih let prejšnjega stoletja pa tudi za komunalno industrijo.
  0
  Prijava / Registracija