Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  Vodilni obroči in vodilni trakovi

  Vodilni obroči in vodilni trakovi
  V hidravličnih jeklenkah sta najpogosteje uporabljena vodila vodilne obroče in vodilne trakove. Sprejemajo radialne obremenitve sil, ki delujejo na sklop cilindra in vodijo palico v glavi valja, pa tudi bat v izvrtinu valja.

  Vodila so izdelana iz polimernih materialov in preprečujejo stik kovina-kovina med gibljivimi deli v delujočem hidravličnem cilindru. V primerjavi s kovinskimi vodili imajo polimerni vodili naslednje hidravlične cilindre:
  • bistveno daljša življenjska doba
  • bolj gladko delujte proti izvrtini valja in tesnilnim površinam
  • izogibajte se obrabi površin valjev kljub prisotnosti kontaminacijskih delcev
  • visoka odpornost na nezadostno mazanje pri nizkih hitrostih
  • večje stično območje zaradi višje stopnje elastične deformacije porazdeli -obremenitev in zmanjša napetost proti površini
  SKF dobavlja različne natančne obdelane vodilne obroče z različnimi polimernimi materiali in velikostmi, zaradi česar so primerni za najrazličnejše delovne pogoje in uporabo.

  Navodilo PTFE je na voljo tudi za aplikacije, pri katerih je treba zagon trenja čim bolj zmanjšati. PTFE vodila imajo omejeno zmogljivost prenosa tovora in jih je treba uporabljati samo v aplikacijah z majhnimi obremenitvami.
  0
  Prijava / Registracija