Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  Fiksni indukcijski grelniki

  Fiksni indukcijski grelniki
  Fiksni indukcijski grelec EAZ
  Varno in enostavno odstranjevanje ležajev v samo 3 minutah


  Cilindrični valjčni ležaji so bistveni sestavni deli strojev za uporabo v jeklarski, železniški in drugi industriji. V mnogih primerih cilindrični valjčni ležaji doživljajo težke delovne pogoje in jih je treba pogosto menjati. Grelniki EAZ s fiksno velikostjo in ustreznimi krmilnimi omaricami nudijo hitro, enostavno in varno demontažo in vgradnjo valjastih valjastih notranjih obročev in podobnih komponent. Ogrevanje notranjega obroča ustvarja razširitev, ki premaga vmešavanje in omogoči premikanje obroča, ne da bi poškodovali gred ali obroč.

  Indukcijski grelniki EAZ s fiksno velikostjo so zasnovani za varno in enostavno demontažo in pritrditev notranjih obročev z valjastim valjčkom, ki so pogosto nameščeni z zelo tesno prileganjem. Modularna rešitev EAZ je sestavljena iz ene ali dveh tuljav EAZ, ki sta nameščena za uporabo in povezana z ustreznim krmilno omarico za napajanje in upravljanje tuljave.

  Krmilne omare SKF EAZ so zasnovane tako, da omogočajo enostavno upravljanje tuljav EAZ. Uporabniku omogoča prikladno nastavljanje ogrevalnih parametrov in nadzor nad postopkom ogrevanja.

  EAZ grelec

  Popolno prileganje - tuljave EAZ so zasnovane posebej za določen notranji obroč za doseganje optimalnih zmogljivosti demontaže in varnega delovanja.

  Enostavno rokovanje - Dvižno oko, dva ročaja in mehanizem za zaklepanje notranjega obroča ležaja znotraj tuljave poenostavijo postopek demontaže in pomagajo upravljavcu, da varno ravna z grelcem in vročim obročem.

  Zaščita pred pregrevanjem - tuljave EAZ so opremljene z zaščitnim krogom pred pregrevanjem, ki ustavi postopek ogrevanja, ko se začne temperatura notranje tuljave pregreti.

  Krmilna omara

  Intuitivna uporaba - Krmilne omare imajo intuitiven zaslon na dotik, ki uporabniku pomaga hitro nastaviti grelnik in nadzirati napredek ogrevanja.

  Samodejna kontrola temperature - Krmilne omare lahko samodejno ustavijo postopek ogrevanja, ko dosežete želeno temperaturo s pomočjo temperaturne sonde na notranjem obroču.

  Demagnetizacija za vgradnjo in demontažo - Krmilne omare imajo na koncu ogrevalnega postopka avtomatsko razmaščevanje. To zmanjšuje tveganje kontaminacije in omogoča uporabo sistema EAZ tako za montažo kot demontažo aplikacij.

  Različica SSD za dve tuljavi - Pri aplikacijah, kjer so potrebne različne tuljave EAZ (npr. Ena tuljava za odstranitev tesnilnega obroča z labirintom in druga tuljava za odstranitev dvovrstnih valjastih valjastih ležajev), lahko obe tuljavi EAZ trajno priključite na omarico in Uporabnik lahko izbere, s katero tuljavo deluje.
  0
  Prijava / Registracija