Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

    Tesnila

    Tesnila imajo ključni vpliv na delovanje sistema. Življenjska doba in zanesljivost, kar se pogosto šteje za preprosto komponento, lahko bistveno vplivata na vaš izdelek in delovanje. S SKF dobite podporo za vse ključne vidike vašega tesnilnega sistema.

    V zadnjih 110+ letih CR Seals postavlja standarde delovanja in življenjske dobe za tesnila industrijskih in avtomobilskih gredi. CR Seals so del SKF tudi od leta 1990, v katerem smo razvili nove materiale, proizvodne procese in modele, da bi ustvarili nekaj najbolj robustnih tesnil na trgu.
    0
    Prijava / Registracija