Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  O podjetju

  V 30 - letih obstoja in s stalnim vlaganjem v znanje, zaloge in nove rešitve, je podjetje TEVE Ptuj rastlo in se ravzilo v vodilno podjejte na področju trženja strojnih elementov: ležajev, tesnil, sklopk, jermenov, verig.

  V teh letih smo skrbno izbrali dobavitelje, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Naš visoko kvalificiran, fleksibilen ter inovativen kader vam svetuje tako po komercialni, kakor tudi po tehnični plati.

  Naše ključne prednosti na trgih so obsežna zaloga, konkurenčne cene, hitra odzivnost in usmerjenost k iskanju najboljše rešitve, glede na razpoložljive vire. Z moderno komunikacijsko tehnologijo vam pomagamo optimirati vaše procese in s tem znižat stroške.

  Tako smo tekom let pridobili neprecenljive izkušnje z našimi partnerji in gradili odnose zaupanja, zanesljivosti in spoštovanja. Zagotavljamo vam tudi servis v različnih obsegih, vendar izključno s skf-ovimi strokovnjaki. S tem zagotavljamo vrhunsko kvaliteto, kakor tudi ekspeditivnost. Organiziramo tudi izobraževanja v našem izobraževalnem centru, ali pa na vaši lokaciji.

  Nahajamo se na Ptuju, kjer imamo poleg poslovnih prostorov tudi skladišče, maloprodajo in veleprodajo.

  Smo uradni distributer podjetij:
  • SKF,
  • ŘETĚZY VAMBERK in
  • OPTIBELT
  ostali dobavitelji:
  0
  Prijava / Registracija