Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  Garniture za mazanje dvigal

  Garniture za mazanje dvigal
  Zmanjšuje raven vibracij z manj vzdrževanja

  Premalo maziva na vodilih dvigal povzroča vibracije. To pa ustvarja neprijeten hrup, ki vodi do izpadov, prekinitev servisa in povečanih stroškov vzdrževanja. Konvencionalne metode mazanja dvigal so nekoliko nenatančne, kar vodi do prekomernega in premajhnega mazanja.

  SKF SYSTEM 24 dvigala za mazanje nudijo boljšo alternativo običajni metodi rezervoarja za olje s kapilarnim sistemom. Primerni so za uporabo v stanovanjskih in poslovnih stavbah, bolnišnicah, hotelih, trgovskih centrih in podzemnih železnicah.
  • Z ustreznim mazanjem zmanjša nivo obrabe, hrupa in vibracij
  • Zmanjša storitvene klice za načrtovani in nenačrtovani izpad
  • Izboljša čistočo oken, stekla in dvigalnih jam
  • Varna in okolju prijazna - brez razlitja olja in enostavna za recikliranje
  Nastavitev časa
  Ko je sistem montiran, lahko nastavite tako, da mazivo odda, da zadovolji posebne potrebe aplikacije v intervalih od enega meseca do 12 mesecev. Pravilno nastavitev je mogoče najbolje določiti s preverjanjem oljnega filma na vodilni tirnici med servisom. V težkih pogojih visoke onesnaženosti, višje temperature in visoke uporabnosti dvigala lahko pričakujemo čas praznjenja med 3–6 meseci. V normalnih pogojih lahko pričakujemo čas praznjenja med 6–12 mesecev.
  0
  Prijava / Registracija