+386 2 787 10 10
info@teve.si
   

  Kam pa greš ti letos na dopust?

  Preden se odpravite na zaslužen poletni oddih, smo za vas pripravili zanimiv vpogled v nevidni svet, ki nenehno deluje okoli nas – svet ležajev. Ti tehnični pomočniki so prisotni povsod, kjer je potrebno nemoteno vrtenje ali drsenje med dvema deloma, in brez njih bi bilo naše počitniško raziskovanje precej manj zabavno.

   

  Znova in znova na poti

  Avtomobilska industrija je na prehodu v velike spremembe, ki jih poganjajo naraščajoča okoljska osveščenost in vse strožji predpisi glede izpustov. Proizvajalcem SKF pomaga pri izboljševanju učinkovitosti motorjev, zmanjševanju teže vozil in zmanjševanju trenja za podaljšanje dosega priključnih vozil.
  Preberi več →

   

  Aktivne počitnice ali udobje ležalnikov?

  Morda se ne zavedate, a tudi senčniki in ležalniki vsebujejo ležaje. Njihove mehanizme za nastavljanje kota in zlaganje poganjajo ležaji, ki poskrbijo, da lahko senco ali ležalni položaj prilagodite z enostavnim gibom roke.

  Če pa so vaše počitnice aktivne, boste ležaje našli v rolerjih, kolesih, surf deskah in celo fitnes napravah v hotelu. Ti ležaji poskrbijo, da vaša oprema deluje brezhibno, vi pa lahko uživate v vsakem trenutku.

   

  Industrija hrane in pijače

  Industrija hrane in pijač se sooča s strogimi zdravstvenimi, varnostnimi in okoljskimi predpisi, obenem pa še s pritiski za optimizacijo proizvodnje. Z SKF ponudbo, posebej ustvarjeno za potrebe industrije, vam lahko pomagamo pri premagovanju teh izzivov.

  Preberi več →
   

  Čolni, jahte, ladje

  80 % celotnega svetovnega blaga se prevaža z ladjami, ki povezujejo države ter poganjajo gospodarsko rast. SKF rešitve za pomorstvo zagotavljajo zanesljive, čiste izdelke in storitve za gladko delovanje plovil.

  Preberi več →
   
  0