+386 2 787 10 10
info@teve.si

  Grelniki za montažo in demontažo

  Grelniki za montažo in demontažo
  Montaža

  Napačne metode predstavljajo 16% prezgodnjih okvar ležajev
   
  Indukcijski grelniki SKF uporabljajo napredne napajalne elektronike s specifičnimi aplikacijami za visoke zmogljivosti. Kot rezultat, z uporabo indukcijskega grelnika SKF so skupni stroški lastništva pogosto bistveno nižji. Ergonomija in varnost sta prav tako pomembna dejavnika za operaterje.

  Indukcijski grelci SKF so opremljeni z oblikovnimi lastnostmi, ki omogočajo enostavno uporabo in varno. Nosilni nosilni kraki zmanjšujejo tveganje, da se med segrevanjem odlepi ležaj, ergonomsko oblikovani kraki pa pomagajo zmanjšati utrujenost upravljavca. Poleg tega daljinski upravljalnik omogoča upravljavcu, da krmili grelec na varni razdalji od vročega obdelovanca in tako poveča varnost uporabnika.

  Demontaža

  SKF-jeva ogrevalna oprema omogoča hiter in varen demontažo valjastih valjastih notranjih obročev in pokriva širok spekter uporabe. Aluminijasti grelni obroči serije TMBR so namenjeni demontaži notranjih obročev majhnih in srednje velikih valjastih ležajev. Nastavljivi in ​​fiksni indukcijski grelniki serije EAZ so primerni za pogoste demontaže različnih velikosti valjastih valjastih notranjih obročev.
  0