Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- preko dostavnih služb
- Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu ali plačilo po povzetju.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

V tem času  imamo spremenjen delovni čas. Za vas poslujemo;
- PON – PET:  7.00h - 15.00h
- SOBOTA:     7.00h – 12.00h

O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

  Grelniki za montažo in demontažo

  Grelniki za montažo in demontažo
  Montaža

  Napačne metode predstavljajo 16% prezgodnjih okvar ležajev
   
  Indukcijski grelniki SKF uporabljajo napredne napajalne elektronike s specifičnimi aplikacijami za visoke zmogljivosti. Kot rezultat, z uporabo indukcijskega grelnika SKF so skupni stroški lastništva pogosto bistveno nižji. Ergonomija in varnost sta prav tako pomembna dejavnika za operaterje.

  Indukcijski grelci SKF so opremljeni z oblikovnimi lastnostmi, ki omogočajo enostavno uporabo in varno. Nosilni nosilni kraki zmanjšujejo tveganje, da se med segrevanjem odlepi ležaj, ergonomsko oblikovani kraki pa pomagajo zmanjšati utrujenost upravljavca. Poleg tega daljinski upravljalnik omogoča upravljavcu, da krmili grelec na varni razdalji od vročega obdelovanca in tako poveča varnost uporabnika.

  Demontaža

  SKF-jeva ogrevalna oprema omogoča hiter in varen demontažo valjastih valjastih notranjih obročev in pokriva širok spekter uporabe. Aluminijasti grelni obroči serije TMBR so namenjeni demontaži notranjih obročev majhnih in srednje velikih valjastih ležajev. Nastavljivi in ​​fiksni indukcijski grelniki serije EAZ so primerni za pogoste demontaže različnih velikosti valjastih valjastih notranjih obročev.
  0
  Prijava / Registracija