Spoštovani kupci, skladno z zakonom RS o začasni prepovedi ponujanja blaga potrošnikom v Republiki Sloveniji, smo zaprli maloprodajo trgovino.

S pravnimi osebami poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh in sicer preko dostavnih služb.
Osebni prevzem je možen zgolj za pravne osebe. Če je le mogoče, blago naročite v naprej. Svoja naročila lahko oddate vašemu skrbniku/komercialistu ali preko e-maila trgovna@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19.

S fizičnimi kupci poslujemo nemoteno in izdajamo blago po sledečih poteh:
- Dostava po pošti še deluje nemoteno, a zaradi varovanja poštnih delavcev nudimo le nakupe s plačilom po predračunu.
- Svoja naročila in zalogo blaga lahko preverite preko e-maila trgovina@teve.si in telefonske številke 02 787 10 19
O vseh spremembah vas bomo predčasno obveščali.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.
ZAPRI OBVESTILO
02 787 10 10
info@teve.si

    Varovanje zasebnosti in obravnava osebnih podatkov

    Spoštujemo vašo zasebnost in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR), izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

    Lastnik in upravljalec spletnega mesta

    • Ime podjetja: TEVE PTUJ d.o.o.
    • Sedež: Dornavska cesta 7a, 2250 Ptuj
    • Telefon: 02 787 10 10
    • E-naslov: info@teve.si

    Spletno mesto ne zbira vaših osebnih podatkov, razen takrat, kadar vi to omogočite, kar se lahko zgodi takrat, ko:

    • oddate spletni obrazec
    • se registrirate (naredite uporabniški račun)
    • opravite nakup (uspešno oddate naročilo)
    • se naročite na naše e-novice

    Vaše podatke obdelujemo izključno za namene, ki so nam bili posredovani.

    Uporaba in namen hranjenja ter obdelave podatkov

    Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namen poslovne komunikacije in ohranjevanja stika s strankami.

     

    V kolikor ste prostovoljno označili, da vas lahko obveščamo o novostih v našem podjetju, si pridružujemo pravico, da vam občasno pošljemo aktualno vsebino po e-pošti, SMS-u ali navadni pošti.

     

    Hranimo izključno tiste podatke, ki nam jih sami pošljete preko obrazca, ti podatki so lahko:

    • Ime, priimek, e-naslov, naslov bivališča, telefonska številka, oziroma drug podatek, ki ga vpišete v obrazec.

    Kateri so ti podatki, je odvisno od obrazca (povpraševanje, registracija, splošna informacija, …).

    Kako dolgo hranimo podatke?

    Vaše podatke bomo hranili vse do vašega preklica.

    Pravica do informacije in umik soglasja

    Zahtevo o vpogledu v informacijo o tem, katere vaše osebne podatke hranimo, lahko kadarkoli pošljete na naš e-naslov, ali po navadni pošti na sedež podjetja, lahko pa nas pokličete tudi po telefonu.

    Soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete tako, da nam to zahtevo pošljete na e- naslov ali po navadni pošti na sedež podjetja.

    Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 15 delovnih dni.

    Piškotki

    Na spletni strani uporabljamo piškotke, več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

    0
    Prijava / Registracija